Bugatti Residence: 182 de apartamente de lux, în inima Dubaiului
03.06.2023
        
Distribuie acest articol!   

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți opulente, acum este momentul să vă decideți! Este la doar cinci minute de mers pe jos de Burj Khalifa și se numește Bugatti Residence.

Tot mai mulți constructori de automobile de ultralux sunt atrași mai nou de febra investițiilor imobiliare exclusiviste. Ei doresc să monetizeze astfel propriul brand, conștienți de potențialul enorm existent în acest domeniu.

Bugatti Residence va fi o clădire de lux, care se va ridica în curând în centrul Dubaiului. Apartamentele sunt descrise ca ”întruchiparea luxului absolut”, întreg proiectul fiind încredințat promotorului local Binghatti.

Imobilul se va ridica în cartierul central al Dubaiului, foarte aproape de Burj Khalifa, cel mai mare zgârie-nori din lume, cu 828 de metri înălțime. Cu siguranță, nu va trece neobservat, însă nu neapărat prin înălțimea sa, care încă nu a fost anunțată, ci mai degrabă prin stilul original, cu un aspect exterior de dublă spirală.

Întreg imobilul va avea destinație rezidențială. Va fi format din 182 de apartamente mobilate și dotate complet.

Proprietățile din Bugatti Residence vor fi formate din dormitoare spațioase cât un apartament standard, dressinguri capabile să conţină dulapurile unor familii întregi, băi cu căzi imense și sufragerii nesfârșite.

Iar terasele vor oferi perspective spectaculoase asupra orașului Dubai și a împrejurimilor. Desigur, fiecare apartament poate fi personalizat după dorință. Clădirea va asigura mai multe servicii locatarilor săi: sală de sport, saună, garaj privat, club, ospătari etc.


CITEȘTE ȘI:
Lux și excentricitate: primul zgârie-nori rezidențial Bentley se ridică la Miami
Automobilele Bugatti – mereu o investiție rentabilă!

Distribuie acest articol!