Electromobilitate

Volkswagen lansează stații de reîncărcare cu acumulatori integrați

Prima stație de reîncărcare cu acumulatori integrați dezvoltată de Volkswagen va fi amplasată lângă Essen, în Germania. Avantajele unei astfel de soluții sunt numeroase: puterea disponibilă, absența lucrărilor de infrastructură și ușurința instalării.

Se vorbește foarte mult despre reciclarea acumulatorilor … DETALII »

Volkswagen pregătește automobilul electric sub 20.000 de euro

Din perspectiva prețului de achiziție, automobilele electrice nu sunt deocamdată cele mai populare opțiuni de pe piață. Transformat în ultimii ani într-un pionier al electromobilității, gigantul german Volkswagen vrea să schimbe lucrurile și din acest punct de vedere.

Conform informațiilor … DETALII »

Producția unul automobil electric este mai poluantă, dar lucrurile se schimbă radical pe durata utilizării

Odată cu creșterea vânzărilor de automobile electrice, a crescut și numărul criticilor care susțin că, de fapt, în realitate problema poluării (mai exact, emisiile de CO2) nu este tocmai așa cum o prezintă partizanii mobilității electrice.

Despre ce poluare ar … DETALII »

Volkswagen își propune să devină, până în 2025, cel mai mare producător de automobile electrice

După ce a scris istorie cu modele de referință în istoria automobilului, precum Bettle sau Golf, dar și cu un scandal fără precedent, Dieselgate, Volkswagen are acum ambiția de a deveni cel mai mare producător de automobile electrice la nivel DETALII »

Trei sferturi din vânzările de mașini electrice din UE, concentrate în doar patru țări occidentale!

”La omul sărac nici boii nu trag”, un proverb care ilustrează plastic o realitate dură, reliefată de cifrele publicate de Asociația Producătorilor de Automobile din Europa (ACEA). Este vorba de diferențele enorme existente între țări si regiuni, la nivelul Uniunii DETALII »