Audi Q3 va fi inspirat din conceptul Steppenwolf
12.03.2009
        
Distribuie acest articol!   

Intr-un interviu acordat recent unei publicatii auto, Michael Dick, membru in biroul director de la Audi, a confirmat faptul ca viitorul SUV Q3 va fi lansat pe piata in viitorul nu prea indepartat. Pana aici, nimic deosebit, pentru ca se stia deja de acest proiect al lui Audi. Numai ca Dick a continuat dezvaluind faptul ca noul Q3, care in prezent se afla inca in faza de dezvoltare, va fi, ca aspect, "mai dinamic" decat recent lansatul Q5 si ca va fi inspirat din conceptul Steppenwolf.

Acest concept a fost creat in anii cand sef de design la Audi era Peter Schreyer, unul dintre cei mai apreciati designeri din industria auto, intre timp plecat la Kia. Ca designer principal la Audi, intre 1994 si 2002, el a revolutionat designul pentru marca germana, apoi, intre 2002 si 2005, a fost designer sef la Volkswagen. De numele sau sunt legate modele de succes ale grupului german, precum VW Golf IV si V, New Bettle, Audi A3 Sportback si R8, Lamborghini Murcielago si Gallardo.

Audi Q3 este anuntat pentru 2011. Asadar, mai avem ceva de asteptat pana cand vom vedea cat de mult s-au inspirat cei de la Audi din creatia lui Schreyer, spectaculosul Steppenwolf (foto), prezentat in urma cu 9 ani!

Distribuie acest articol!