Un BMW X5 pentru Regele Mihai
14.12.2009
        
Distribuie acest articol!   

Calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui se acorda ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Ceremonia de acordare a titlului pentru Automobile Bavaria a avut loc la Palatul Elisabeta, la sfarsitul saptamanii trecute, si reprezinta incununarea unei colaborari de peste un deceniu.

Cu aceeasi ocazie, Majestatii Sale Regelui Mihai i s-a prezentat noul automobil pus la dispozitie, un BMW X5 3.0sd. Modelul beneficiaza de cel mai inteligent sistem de tractiune integrala din lume, BMW xDrive, si are numeroase dotari suplimentare, de la directie activa, setari sport ale suspensiei, sistem de asistare la parcare, pana la scaune confort reglabile electric si incalzite si finisaje interioare cu aplicatii de bambus cu granulatii de culoare inchisa. Prin punerea la dispozitie a acestui model, Automobile Bavaria urmareste continuarea aplicarii criteriilor care i-au adus calitatea de Furnizor: „un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism”.

Automobile Bavaria este alaturi de Casa Regala atat in activitatile cotidiene, pentru care a pus la dispozitia Regelui Mihai I un automobil BMW, cat si in momente speciale, precum la aniversarea nuntii Regelui Mihai I cu Regina Ana, prima sarbatorita in Romania. Evenimentul care a marcat 60 de ani de casatorie a avut loc in 2008 si s-a desfasurat la Bucuresti si Sinaia. Celebrarea a durat trei zile si a reunit 14 familii regale.

In urma cu o luna, Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group, a fost decorat cu medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, o alta certificare a lungii relatii de colaborare cu Casa Regala a Romaniei. Conform Casei Regale, medalia Regele Mihai I pentru Loialitate este semnul pretuirii Majestatii Sale fata de romanii sau strainii care au dovedit loialitate si incredere in destinul Familiei Regale din Romania, sprijinind principiile Coroanei in tara noastra. Medalia este acordata unui numar de maximum 250 de personalitati in viata, aflate in Romania sau in strainatate. In cadrul festivitatii, Michael Schmidt a declarat: „Timp de 10 ani, am oferit solutii de transport atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimentele majore din activitatea Casei Regale. Am pus la dispozitie automobile premium, demne de statutul regal”.

Automobile Bavaria Group reuneste cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, cu reprezentante in 10 orase din Romania si unul in Germania, langa Munchen. Compania a implinit 15 ani de la infiintare in 2009.

Distribuie acest articol!