Noul Chevrolet Camaro, expus la Frankfurt
07.09.2011
        
Distribuie acest articol!   

Centenarul Chevrolet a prilejuit numeroase stiri pozitive, inovatii si lansari demne de a fi sarbatorite. Chevrolet se afla intr-o continua evolutie, iar acest lucru este reflectat si de standul de la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Printre autovehiculele prezentate se va numara si mult asteptatul model Chevrolet Camaro, ajuns la cea de-a cincea generatie, un autovehicul de performanta emblematic, al carui motor puternic este egalat doar de un design unic, modern.

Modelele Camaro coupe si decapotabil vor fi disponibile in Europa din septembrie 2011, la preturi incepand de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (decapotabil) – pret anuntat pentru Germania.

Anul acesta, Chevrolet va prezenta si Corvette Centennial Edition, un autovehicul cu elemente unice de design si o performanta legendara.

In zilele dedicate presei, un motor Corvette va fi asamblat in cadrul evenimentului Corvette Engine Build Experience, in standul Chevrolet. Acest program unic este, de asemenea, oferit clientilor Corvette ZR 1 sau Z06. Acestia isi pot construi motorul Corvette la prestigiosul GM Performance Build Center de langa Detroit, Michigan, la pretul de 4.027 de euro (fara TVA, transport si cazare incluse).

Premiera in Europa a noului Malibu merita o atentie deosebita, deoarece acesta va deveni modelul de top Chevrolet in Europa, incepand cu 2012. Acesta prezinta un design exterior inovator si elegant si este echipat cu motoare puternice diesel de 2,0 litri si pe benzina de 2,4 litri. Modelul Malibu va reprezenta o alternativa puternica in segmentul de piata al autovehiculelor sedan de dimensiuni medii.

In cadrul Salonului de la Frankfurt vor fi prezentate in premiera in Europa si doua prototipuri foarte interesante: Chevrolet Miray roadster si Colorado Rally, despre care am mai vorbit aici.

Distribuie acest articol!