Crestere spectaculoasa pentru Suzuki
19.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

Vanzarile in crestere ale modelului Suzuki Vitara, dar si cele peste 150 de comenzi pentru noul SX4 la doar o luna dupa lansarea oficiala in Romania, au dus la o crestere cu 116% a inmatricularilor pe primele 9 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2015.

Modelul Vitara ramane si in acest an cel mai bine vandut model Suzuki din gama. In primele 9 luni ale anului s-au vandut 1.067 unitati, doar vanzarile acestui model depasind cifra totala a vanzarilor Suzuki Romania pentru aceeasi perioada a anului trecut.

Astfel,  pe primele noua luni ale anului au fost inmatriculate 1.392 modele Suzuki, ceea ce conform datelor DPRCIV reprezinta o cota de piata de 2,05%. Anul trecut, Suzuki Romania  a avut un numar de 1.135 de unitati inmatriculate, ceea ce a insemnat o cota de piata de 1,4%.

Modelele S-Cross si noul SX4, lansat in septembrie in Romania, s-au vandut in 159 de exemplare, Swift in 97 de unitati, Celerio in 32 de unitati, Jimny in 20 de unitati si Baleno in 17 unitati.

“Interesul pentru Vitara a crescut foarte mult, fiind un model cu un raport pret-calitate excelent. In plus, gama de motorizari si numeroasele posibilitati de echipare au facut din acest model un best-seller pentru cel de-al doilea an consecutiv de la lansarea sa pe piata din Romania. In plus, am inregistrat un numar foarte mare de comenzi si pentru noul SX4, care a fost lansat in luna septembrie in Romania si sunt sigur ca si acest model se va bucura de un succes comercial important”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Distribuie acest articol!