Partenariat Taxify - Daimler - Didi Chuxing
20.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Recent, informam cititorii despre noua revista Shift, initiata de Automotive News si dedicata tranzitiei producatorilor auto traditionali spre servicii, ca furnizori de solutii pentru transport individual.

Automobilwoche informeaza ca Daimler, grupul industrial german care produce, printre multe altele, automobilele Mercedes-Benz, a investit o suma considerabila in Taxify, un concurent european pentru Uber.

Astfel, pe noile cai explorate de producatorii auto, s-a nascut un partenariat cu Didi Chuxing, cel mai mare concurent Uber in Asia si un specialist recunoscut in inteligenta artificiala, cu aplicatii in transportul auto, care a investit, de asemenea, in Taxify, incepand din august 2017.

Taxify a fost fondat in 2013, in Tallin, Estonia, si are la ora actuala peste 500.000 de parteneri (conducatori auto cu automobile proprii) in Europa si Africa, care au parcurs peste 3 milioane de kilometri, anul trecut, in 20 de tari.

Daimler va administra interesele cu Taxify prin intermediul grupului Moovel, responsabil pentru servicii de mobilitate urbana, din care mai fac parte reteau de car sharing Car2Go si DriveNow si cele de taximetrie la comanda Mytaxi, Chauffeur Prive, Clever Taxi si Beat si mai multe retele de parcari.

db

Distribuie acest articol!