BMW Group si-a reorganizat divizia Design: adus de la Skoda, Jozef Kaban a fost numit sef de design la Rolls-Royce
04.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Printr-un comunicat de presa, Grupul BMW a anuntat reorganizarea la varf a diviziei de design. Cea mai spectaculoasa mutare este ascensiunea slovacului Jozef Kaban, care de acum va conduce designul celui mai prestigios brand din grup, Rolls-Royce.

In comunicat se spune ca ”BMW Group isi reorganizeaza divizia Design si face urmatorii pasi spre o structura mai clara si sustenabila”. Pentru cunoscatori, este in fapt umplerea unui gol, dupa plecarea lui Giles Taylor la concernul chinez FAW Group, unde are ca provocare relansarea relansarea brandului de lux Hongqi.

Jozef Kaban (foto), adus la inceputul lui 2017 de la Skoda, pentru a conduce designul marcii BMW, este noul sef de design al marcii Rolls-Royce cu incepere de la 1 aprilie 2019. Iar Domagoj Dukec, care anterior a coordonat designul BMW i si BMW M, este responsabil pentru designul intregii marci BMW, tot cu incepere de la 1 aprilie 2019.

„Realinierea BMW Group Design este un semnal al orientarii viitoare. Noua structura va asigura mai multa eficienta, viteza si agilitate in procesul nostru de design. Noile responsabilitati vor impune directia de design pentru marcile individuale si le va alinia la cerintele viitoare”, a declarat Adrian van Hooydonk, director BMW Group Design, la München.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!