Așa va arăta viitoarea generație Dacia Logan?
25.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

A treia generație a binecunsocutului model Dacia Logan se pregătește să intre în scenă. Pe baza informațiilor ajunse în presă, o pagină web din Rusia, Kolesa.ru, a publicat o imagine care simulează aspectul viitoarei berline low-cost.

Modelele Dacia Sandero și Logan urmează să schimbe ștafeta, moment care ar trebui să se producă peste câteva luni. Noua generație va fi prezentată pe final de an, cel mai probabil la Salonul de la Paris.

Reamintim, Logan a fost primul model lansat de Dacia după ce a fost achiziționată de Renault, un automobil care a inaugurat, practic, segmentul low-cost pe piața auto europeană și nu numai. A fost urmat de Sadero, o versiune scurtată, cu arhitectură hatchback, iar Duster a completat o gamă de succes, care se comercializează în prezent la nivel global.

Întrebările pe care mulți și se pun acum, în așteptarea noii generații, sunt legate de aspectul și îmbunătățirile pe care aceasta le va avea. Rămâne de văzut, iar până la momentul prezentării oficiale nu ne rămâne decât să ne alimentăm imaginația cu simularea celor de la Kolesa.ru. Ultima oară când am relatat despre simulările lor a fost referitor la noua generație Skoda Octavia și s-a dovedit că nu au fost deloc departe de realitate!

Credit foto: Kolesa.ru

Distribuie acest articol!