Bentley ar putea înlocui limuzina Mulsanne cu un SUV, cel mai probabil derivat din Bentayga
13.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

O limuzină britanică prin excelență, Bentley Mulsanne se pregătește de finalul carierei. Înlocuitorul ar putea fi un… SUV, derivat din Bentayga!

Bentley caută un înlocuitor pentru cea mai luxoasă limuzină din gamă, Mulsanne. Însă cum clientela mărcii este din ce în ce mai puțină și mai îmbătrânită, constructorul trebuie să găsească soluții alternative, inclusiv ca plajă de preț. Și cum Bentley nu produce supersportive, soluția ar putea veni din zona SUV-urilor.

A spus-o chiar CEO-ul de la Bentley, Adrian Hallmark, într-un interviu acordat publicației Autocar. Clienții cu dare de mână preferă în mare măsură SUV-urile, zonă în care „Bentley vede potențialul”.

Oficialii Bentley au făcut referiri, în trecut, la posibile modele derivate din primul SUV al mărcii, Bentayga. Retragerea modelului Mulsanne pare a fi momentul optim pentru apariția celui de-al doilea SUV Bentley.

Iar responsabilii de la Bentley confirmă indirect această ipoteză, atunci când afirmă că a devenit de neconceput investiția unor sume semnificative pentru dezvoltarea unor noi limuzine, mai ales că modelul Flying Spur a fost recent reînnoit și reprezintă o ofertă actualizată de limuzină de dimensiuni mari de la Bentley.

Distribuie acest articol!