Rușii lucrează intens la un SUV de lux: Aurus Komendant
05.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

Aurus Motors lucrează intens la primul SUV rusesc de lux, Komendant. Primele 200 de unități vor fi destinate autorităților federale din Rusia.

Marca Aurus și-a făcut ”ieșirea în lume” prin intermediul limzinei Senat, primul automobil prezidențial produs în Rusia, după Zil-ul 41052 folosit de Mihail Gorbaciov. Senat și-a făcut debutul în serviciul lui Vladimir Putin cu ocazia ceremoniei de reînvestire a acestuia ca președinte al Rusiei, în 2018.

Ruși vor să se mențină în trend și acum lucrează intens la un nou model, de această dată un SUV de lux. Informații despre acesta au apărut de curând pe website-ul de specialitate Kolesa.ru, de unde am preluat și imaginile de aici. Se va numi Aurus Komendant și va prelua platforma tehnică de la Senat. Motorizarea va fi hibrid, cu un V8 de 4,4 litri, 598 CP și 880 Nm. Este de așteptat ca SUV-ul să aibă performanțe ușor inferioare sedanului, din cauza greutății mai mari și aerodinamicii deficitare.

Aurus Motors va lansa modelul Komendant pentru publicul larg, pe piața din Rusia, în cursul anului 2022. Producția va demara în cursul acestui an, iar primele 200 de unități, destinate exclusiv autorităților, vor fi livrate în 2021.

Sursa: Kolesa.ro

Distribuie acest articol!