Noul Opel Mokka va avea un design schimbat radical, inspirat de legendarul Manta
10.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Opel continuă campania de teasing pentru cea de-a doua generație a micului SUV Mokka, prevăzută să își facă debutul oficial în următoarele luni.

Opel Mokka 2 va fi disponibil inițial în versiune electrică și va inaugura un nou limbaj de design, care ulterior va fi preluat de toate modelele Opel. Cele mai noi imagini cu trimitere la noul model prezintă bordul și partea frontală.

Schița cu bordul ne dezvăluie așa-numitul Opel Pure Panel, un cockpit hi-tech complet digitalizat, cu ecrane panoramice. Este o planșă de bord minimalistă, din care au fost eliminate mai toate butoanele și comenzile fizice.

În ceea ce privește partea frontală, aceasta se numește Vizor și are calandrul ”teșit”, cu un accentuat stil rectangular. Un aspect surprinzător și destul de agresiv, trebuie să recunoaștem. Sursa de inspirație a constituit-o prima generație a modelului Manta, o adevărată legendă Opel.

Opel a anunțat că noul Mokka va avea faruri LED în dotare standard, la toate nivelurile de echipare. În schimb, farurile adaptive IntelliLux vor fi disponibile opțional.

Distribuie acest articol!