Cristiano Ronaldo și-a făcut cadou un Bugatti Centodieci
04.08.2020
        
Distribuie acest articol!   

Pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo, cunoscut ca fiind mare pasionat de modele exclusiviste, prețul de opt milioane de euro, cât costă un Bugatti Centodieci, nu este o problemă! Corriere Della Sera susține că portughezul tocmai și-a făcut cadou unul din cele zece exemplare Centodieci.

Pretextul pentru acest cadou l-a constituit câștigarea celui de-al nouălea titlu consecutiv în Serie A, de către Juventus Torino, clubul la care Cristiano Ronaldo evoluează începând din 2018. Impresionantul hypercar va avea o companie selectă în garajul fotbalistului, acolo unde, printre alte bijuterii tehnice de top, se numără și alte două modele reprezentative din era modernă Bugatti, Veyron și Chiron.

Reamintim, Bugatti va produce doar zece exemplare Bugatti Centodieci, fiecare vândut la prețul de circa opt milioane de euro fără taxe. Iar viitorii proprietari trebuie să aibă răbdare, pentru că livrările vor începe abia în cursul anului 2021!

Centodieci se bazează pe mecanica modelului Chiron, iar aspectul exterior este inspirat de vechiul model EB110. Este propulsat de celebrul agregat W16 de 8,0 litri cu patru turbocompresoare, dar care în acest caz dezvoltă 1.600 CP, cu 100 CP mai mult decât în cazul Chiron. Accelerează 0-100 km/h în 2,4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 380 km/h.

Distribuie acest articol!