Un câine a intrat în echipa unui dealer Hyundai din Brazilia
20.08.2020
        
Distribuie acest articol!   

Povestea unui câine din Brazilia face înconjurul lumii, zilele acestea. Totul a început cu vizitele regulate pe care patrupedul le făcea salariaților de la un showroom Hyundai. Iar într-o bună zi, directorul companiei a decis… să îl adopte.

În orașul Serra, din sud-estul Braziliei, echipa de vânzări de la o reprezentanță Hyundai are un membru mai puțin obișnuit, pe numele său… Tucson Prime! Este vorba de un câine, care își făcuse obiceiul să viziteze acel showroom, iar echipa de acolo l-a îndrăgit. De aici și până la adoptarea animalului nu a mai trecut prea mult timp.

”Compania noastră a acceptat întotdeauna animalele de companie. Am decis să punem în practică această idee, având propriul animal de companie, într-un context în care foarte multe animale sunt abandonate”, și-a explicat decizia Emerson Mariano, proprietarul companiei.

Lucrurile au fost luate foarte în serios: câinele are legitimație și propriul birou. Echipa i-a creat chiar și un cont de Instagram, care numără deja 130.000 de abonați ce îl pot vedea pe Tucson Prime ”la lucru”!

Hyundai Brazilia a lăudat inițiativa, iar presa locală relatează că Tucson Prime câștigă simpatia tuturor, colegi sau clienți. Iar unele familii obișnuiesc să se întoarcă periodic în showroom, chiar și după ce au cumpărat mașina, pentru a oferi mici cadouri mascotei.

Distribuie acest articol!