Iată cum arată bordul noii generații Dacia Logan / Sandero
10.09.2020
        
Distribuie acest articol!   

Dacia a prezentat, la începutul acestei săptămâni, un prim set de imagini cu cea de-a treia generație a modelelor Logan și Sandero. Au fost doar imagini de exterior, în pregătirea lansării oficiale de pe 29 septembrie.

Dar iată că acum avem prilejul să descoperim și interiorul acestor modele, chiar dacă nu este vorba de o imagine oficială, ci de un clișeu ”spion”, nu tocmai de cea mai bună calitate. Suficient însă pentru a descoperi detalii importante de la bordul celei de-a treia generații Logan / Sandero.

Este sugerată, discret, înrudirea cu noul Renault Clio 5, cu care ”verișorii” din România împart nu doar stilul, ci și platforma tehnică modulară. Totuși, diferențele sunt evidente, pentru a evita canibalizarea.

Fotografia publicată de pagina web CocheSpias.net ne dezvăluie o planșă de bord mult evoluată în bine, cu o tabletă amplasată în poziție centrală și difuzoare de aer cu un design mai rafinat. Aspectul general este în continuare unul clasic, iar instrumentarul de bord digital, atât de la modă la ora actuală, se pare că încă nu va fi disponibil pe noua generație Logan / Sandero…

Foto: CocheSpias.net

Distribuie acest articol!