Peugeot își va schimba logo-ul
21.09.2020
        
Distribuie acest articol!   

Se anunță un eveniment important la Peugeot: marca franceză va adopta în curând un nou logo. Nu se va renunța la celebrul leu, însă acesta nu va mai fi reprezentat ca până acum, ridicat în două picioare.

Zvonurile pe această temă s-au intensificat în ultima perioadă și au fost confirmate indirect prin devoalarea unor imagini cu viitorului 308. A treia generație a acestei compacte va inaugura noul logo Peugeot. Va fi, așadar, o schimbare majoră, nu doar o prelucrare discretă a siglei, așa cum s-a întâmplat ultima oară, în 2010.

În noua variantă, legendarul leu va fi ilustrat doar la nivelul capului, cu o coamă bogată în jur. Numele Peugeot va fi plasat lângă, cu literelele așezate în arc de cerc, totul fiind încadrat într-un contur specific unui blazon.

Noul logo a putut fi văzut deja pe conceptul e-Legend, prezentat în septembrie 2018. Cunoscătorii mărcii franceze vor recunoaște, desigur, logo-ul folosit în anii 60 ai secolului trecut.

Noua generație Peugeot 308 va fi lansată la începutul anului viitor, iar constructorul francez ar putea anunța oficial introducerea noului logo în câteva zile, mai exact pe 24 septembrie, cu ocazia celebrării celei de-a 210-a aniversări.

Distribuie acest articol!