Genesis, marca premium de la Hyundai, va fi lansată și în Europa
05.10.2020
        
Distribuie acest articol!   

Lansată în 2015, în Coreea de Sud, și mai apoi în Australia, America de Nord, Orientul Mijlociu și în Rusia, Genesis, marca premium de la Hyundai, va ajunge în curând și în Europa.

Concernul sud-coreean l-a numit zilele trecute pe Dominique Boesch în funcția de director general Genesis pentru Europa. Este dovada clară că debarcarea Genesis pe Bătrânul Continent este iminentă. 

„Încă de la lansarea din 2015, Genesis a fost foarte apreciată de clienți, pentru gama sa de produse. Cu o creștere mondială rapidă, intenționăm să ne extindem și în Europa, într-un viitor foarte apropiat”, a declarat recent Jaehoon Chang, responsabilul la nivel mondial al mărcii Genesis, adăugând: „Este o piață esențială pentru Genesis și aștept cu nerăbdare ca dl. Boesch, cu expertiza sa europeană, să dea viață istoriei Genesis în Europa”.

Dominique Boesch se alătură Genesis după mai bine de 20 de ani petrecuți la Audi, unde a ocupat poziția de director de vânzări în Franța, înainte de a deveni director general în Coreea, Japonia și China. Recent fusese numit responsabil pentru elaborarea viitoarei strategii de vânzare Audi la nivel mondial.

Distribuie acest articol!