Cea mai frumoasă mașină a anului 2021 va fi aleasă prin vot online
09.12.2020
        
Distribuie acest articol!   

Cinci modele se află în competiția pentru titlul de Cea mai frumoasă mașină a anului 2021: un mini citadin și patru SUV-uri.

Cea de-a 36-a ediție a Festivalului Internațional Auto este programată la începutul anului 2021 și, conform tradiției, printre evenimentele prevăzute în agendă se numără și acordarea titlului de Cea mai frumoasă mașină a anului, ediția 2021. Particularitatea acestui premiu este dată de votanți: internauții sunt cei care decid care model va primi acest premiu.

Votarea a început pe 3 decembrie anul acesta, iar candidatele sunt deja cunoscute. Regulamentul prevede ca acestea nu trebuie să coste mai mult de 60.000 de euro. Toți votanții vor participa, la rândul lor, la o tragere la sorți pentru desemnarea celui care va câștiga marele premiu, un automobil în valoare de 30.000 de euro, oferit de constructorul câștigător.

Fără nicio surpriză, SUV-urile domină competiția, iar două dintre ele sunt electrice. Regăsim așadar Mazda MX-30, un SUV cu un look de coupe, Skoda Enyaq iV, primul SUV electric al cehilor, Mercedes GLA, a doua generație a crossover-ului german, Opel Mokka, care reinventează designul mărcii, și Honda e, o electrică de oraș.

Mazda MX-30
Skoda Enyaq iV
Mercedes GLA
Opel Mokka
Honda e

Numele mașinii câștigătoare, care va deveni succesoarea lui BMW Seria 2 Gran Coupe, laureatei de anul trecut, va fi anunțat, probabil, pe 26 ianuarie 2021.

Distribuie acest articol!