Cele mai importante noutăți se văd de acum și pe canalul nostru de YouTube. ABONEAZĂ-TE!
23.03.2021
        
Distribuie acest articol!   

Zilele acestea am inițiat canalul 24auto.ro pe platforma YouTube.com. Aici vom posta, de acum înainte, scurte filme de prezentare ale celor mai noi apariții de pe piața auto.

Am gândit acest canal ca pe un salon auto online, în care cele mai importante noutăți de pe piața auto sunt prezentate în format video, la un click distanță. Automobile tocmai lansate oficial, concepte care prefigurează viitoare modele de serie sau filme din seria AutoCult, toate își vor găsi loc pe acest canal.

Conținutul va fi format, în cea mai mare parte, din filmele oficiale furnizate de constructori. Nu vom posta versiunile lungi și plicticoase, ci vom opta mereu pentru video-urile scurte, condensate, capabile să transmită esențialul într-un interval de timp cât mai scurt cu putință.

Celor care doresc să afle și alte detalii despre noutățile prezentate în aceste filme, le recomandăm să acceseze link-ul existent în textul de descriere al fiecărui video. Astfel, vor accesa articolul asociat pe tema respectivă, publicat aici, pe 24auto.ro.

Așadar, dacă vreți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniul auto, cea mai simplă soluție este să vă abonați la canalul nostru. Nu costă nimic și trebuie doar să apăsați butonul de abonare din dreapta sus, de AICI!

Distribuie acest articol!