Lidl cochetează (din nou) cu vânzarea de automobile
04.03.2021
        
Distribuie acest articol!   

Celebrul discounter german revine asupra unei idei mai vechi: vânzarea de automobile noi. Precedenta tentativă s-a consumat în urmă cu doi ani, când au fost vândute 1.000 de unități Fiat 500.

Nu este pentru prima oară când Lidl cochetează cu vânzarea de automobile! În urmă cu doi ani, relatam aici despre un demers de acest gen, reluat acum sub forma unui parteneriat cu Sixt.

Oferta este formată acum din modelele Kia Stonic, Renault Twingo și Clio, care pot fi achiziționate în leasing. La fel ca în urmă cu doi ani, ”promoția” este valabilă doar pe piața germană.

Rata lunară pentru Kia Stonic, versiunea Vision cu motor pe benzină de 100 CP, este de 135 de euro. Renault Twingo, varianta Life de 65 CP, are o rată de 99 de euro, iar Clio Life de 67 CP, 109 euro. Toate ratelele sunt calculate pentru contracte pe patru ani, în limita a 10.000 km/an.

Deși nu este specializat în distribuția de automobile, gigantul cochetează tot mai mult cu acest domeniu, așa că nu ar trebui să ne surprindă dacă, într-un viitor nu tocmai îndepărtat, și la noi oferta Lidl va fi completată cu automobile!

Distribuie acest articol!