Așa va arăta a treia generație Dacia Duster
31.05.2021
        
Distribuie acest articol!   

A treia generație a SUV-ului Dacia Duster este așteptată să apară în 2023. Dacă e să ne luăm după unele informații vehiculate în ultima vreme, aspectul său exterior nu mai are prea multe secrete!

Deocamdată este așteptată o versiune facelift a actualului Duster, însă marea noutate va veni ceva mai târziu. Designul exterior al celei de-a treia generații a fost dezvăluit deja, după ce imaginile care au însoțit brevetele industriale au fost publicate pe website-ul Autofacil.

Desigur, totul trebuie luat sub rezerva unei surse neoficiale. Dar sursa este creditată cu o oarecare credibilitate, după ce, recent, Autofacil a dezvăluit într-o manieră similară, în avans, o serie de noi modele pregătite de Grupul Renault.

Referitor la designul exterior al viitorului Duster, acesta promite să fie mult diferit în comparație cu prima și cea de-a doua generație. Look-ul oarecum familiar se explică prin stilul foarte apropiat de conceptul Bigster, dezvăluit la începutul anului 2021.

S-ar putea crede că imaginea dezvăluită corespunde conceptului. Însă la o privire mai atentă, o serie de detalii indică o versiune pregătită pentru producția de serie, iar proporțiile sunt cele specifice unui SUV compact.

Sursa: Autofacil

Distribuie acest articol!