Premieră în domeniul auto: s-a lansat abonamentul pentru mașini
17.06.2021
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, servicii de management de flote și produse de mobilitate din România, lansează Abonamentul auto. Redăm mai jos comunicatul de presă referitoare la această nouă tendință din economia digitală, centrată pe experiența de utilizare a mașinii ca alternativă la achiziție.

Abonamentele auto pot fi contractate exclusiv online, pe www.porschebank.shop, pe o perioadă minimă de trei luni și includ opțiunea de prelungire automată. Abonamentul nu presupune plata unui avans, iar valoarea lunară acoperă costurile asociate utilizării mașinii, mai puțin carburantul.

Abonamentul asigură accesul simplu la mașina potrivită, la momentul potrivit și se adresează persoanelor care nu doresc să dețină o singură mașină pentru perioade lungi de timp, ci vor să păstreze flexibilitatea în opțiunile de mobilitate. Serviciul este destinat persoanelor cu nevoi de mobilitate diferite în timp, celor care doresc testarea unui model pe perioade mai lungi, anterior unei eventuale achiziții, cât și celor care vor să testeze ultimele tehnologii din domeniu. Astfel, un client poate conduce până la patru mașini diferite în decursul unui an. În prezent, oferta include autoturisme ready to drive, mărci și modele diverse, aparținând concernului Volkswagen și distribuite local prin intermediul rețelei Porsche România.

Abonamentul auto se adresează persoanelor fizice, PFA și juridice și poate fi accesat chiar și pentru călătorii în afara țării. Contractarea abonamentului este simplă și intuitivă. Odată selectată mașina și durata abonamentului, se realizează verificarea datelor financiare, identificarea la distanță și semnarea electronică a contractului. După plata unei taxe de garanție online, mașina ajunge la utilizator în cateva zile de la rezervare.

Costul abonamentului depinde de modelul ales și de perioada contractată (3, 6 sau 12 luni) și acoperă toate serviciile conexe utilizării mașinii: chirie, mentenanță, asigurări RCA & CASCO, asistență rutieră, mașină la schimb, rovinietă si management anvelope.

Sursa: comunicat de presă Porsche Finance Group România

Distribuie acest articol!