Ofertă specială Bentley: cinci exemplare ultra rare Mulsanne ”Grand Limousine”
10.08.2021
        
Distribuie acest articol!   

Livrate în Emiratele Arabe Unite dar niciodată înmatriculate, cinci exemplare „Grand Limousine” Mulsanne, asamblate manual de Mulliner, sunt din nou scoase la vânzare. Modelul este unul cu totul special, cu un metru suplimentar în lungime, iar cele patru fotolii individuale ale pasagerilor din spate sunt orientate față în față.

Bentley vorbește despre această serie specială Mulsanne ca despre un reper important din istoria mărcii, în ciuda faptului că, din motive rămase învăluite în mister, cele cinci exemplare ”Grand Limousine” nu au fost înmatriculate niciodată.

Cu siguranță, a fost o comandă foarte specială, venită de la un client bogat din Emiratele Arabe Unite. Acum, aceste limuzine speciale sunt disponibile pentru cei care își doresc cel mai opulent lux oferit de Bentley.

Mulsanne ”Grand Limousine” măsoară 6,5 metri lugime și este ultimul model Bentley ce poate fi achizționat nou, dotat cu faimosul motor V8 („șase litri trei sferturi”) ce dezvoltă 512 CP și 1020 Nm.

Practic, este ultima șansă de a achiziționa acest model, deoarece Mulsanne nu mai face parte din catalogul Bentley. În plus, pasagerii sunt răsfățați grație spațiului interior suplimentar și finisajelor realizate în regim manufacturier, prin departamentul de personalizare al constructorului britanic, Mulliner.

Pasagerii beneficiază de un sistem individual de încălzire și aer condiționat. Habitaclul este separat printr-un panou de sticlă, ce poate deveni opac prin simpla apăsare a unui buton. Salonul este dotat cu un sistem special de comunicare cu șoferul.

Dotările de lux de la bord mai includ includ un compartiment special pentru băuturi, cu răcitor de sticle și seturi de pahare din cristal.

Distribuie acest articol!