Principalele noutăți Volkswagen din 2021
22.04.2021
        
Distribuie acest articol!   

În ton cu tendințele de pe piață, SUV-urile vor fi vedetele gamei Volkswagen și în 2021, indiferent dacă vorbim despre modele electrice sau despre cele cu propulsie clasică. În cele ce urmează trecem în revistă succint noutățile programate să apară în gama celui mai important constructor european de automobile, în cursul anului 2021.

Vedeta anului va fi SUV-ul 100% electric ID.4, a cărui livrare a început deja și care a tocmai a fost votat Mașina Anului 2021 în Lume. Vor urma mai multe variante ID.4, apoi Volkswagen va dezvălui ID.5, un coupe derivat din ID.4, față de care se va diferenția în principal prin pavilionul plonjant și luneta înclinată.

Noua famgamă electrică ID va fi completată cu ID.6, o variantă familială a lui ID.4, pentru China. Și apropo de alte piețe, micul Taigun, care va fi lansat anul acesta în India, nu va fi prezent și pe Bătrânul Continent.

Pentru gama cu propulsie convențională, 2021 va fi anul liftingului. Versiunea actualizată a modelului Polo va fi urmată de o aducere la zi pentru Tiguan Allspace. Spre sfârșitul anului va veni rândul lui T-Roc să fie revizuit.

După cum am relatat deja, Volkswagen va introduce pe piața europeană un nou SUV, denumit Taigo. Este un SUV coupe derivat din T-Cross, echivalentul lui Nivus, lansat în America Latină în 2020, primul Volkswagen proiectat dincolo de Atlantic care va avea astfel o carieră globală.

În fine, după reînnoirea completă a modelului Caddy, gama de van-uri familiale de la Volkswagen va primi anul acesta un nou Multivan.

Distribuie acest articol!