Smailo sarbatoreste un an prin lansarea netbook-ului Smailo EasyPC
17.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de solutii software pentru aplicatii mobile, solutii software in regim de outsourcing si distribuitor de sisteme de navigatie GPS, sarbatoreste un an de la lansarea Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS.

Brandul Smailo a fost lansat in cadrul unei conferinte de presa la Hotel Marriot din Bucuresti, in prezenta lui Mihai Leu, fost campion mondial la box si pilot de raliuri, imaginea brandului in Romania, Bogdan Branzas, CEO & creative director, Branzas Design, si Voicu Oprean, director general AROBS.

Cu un ecran de 4,3 inch, cele mai complete harai ale Europei si un pret extrem de accesibil, Smailo a fost pozitionat ca un produs destinat conducatorilor de masini middle-class, fiind numit Loganul GPS-urilor. Inca de la lansare, produsul a fost rapid acceptat, in prezent peste 10.000 de soferi utilizand un sistem de navigatie GPS Smailo.

"Cresterea cererii de produse destinate exclusiv navigatiei a reprezentat primul argument in decizia lansarii unui brand romanesc de profil. Piataa romaneasca a cunoscut o crestere exploziva incepand cu 2006 cand a fost lansat iGo, primul software de navigatie pentru Romania, iar utilizatorii de sisteme de navigaatie au devenit din ce in ce mai exigenti", a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS.

In momentul de fata, AROBS comercializeaza sub brandul Smailo doua modele de sisteme de navigatie cu ecran de 4,3 inch, echipate cu cel mai performant receptor GPS SiRFstar III si harti complete pentru 43 de tari europene: Smailo S1000 si Smailo S2000. Prin intermediul website-ului smailo.ro, utilizatorii au posibilitatea sa descarce gratuit pozitiile camerelor radar fixe si sa isi actualizeze baza de date cu Puncte de Interes. AROBS ofera si serviciul Smailo prin care terminalele aflate in garantie sunt inlocuite in maxim 48 de ore.

Sistemele de navigaatie din gama Smailo se comercializeaza in marile retele de retail Cora, Domo, Flamingo, UltraPro Computers, precum si prin reteaua de distribuitori AROBS reprezentata de magazine online (Emag, Esal, Cel.ro) si clienti corporate. Produsele pot fi achizitionate online si prin intermediul gps-auto.ro, e-shopul AROBS dedicat sistemelor de navigatie.

Pentru a sarbatori momentul, dar si pentru a intari brandul pe piata, AROBS a decis sa lanseze o noua categorie de produse, Smailo EasyPC, un netbook cu diagonala de 10,2 inch si hard disk de 160 GB. Netbook-ul Smailo EasyPC se incadreaza in seria dispozitivelor portabile destinate impatimitilor de internet care doresc sa ramana conectati oriunde, oricand. Este usor de folosit si transportat, ideal pentru verificarea e-mail-urilor, navigarea pe internet, chat-ul cu prietenii sau citirea si editarea documentelor din suita aplicatiilor Microsoft Office.

Distribuie acest articol!