Michael Schumacher implineste 50 de ani. Familia face declaratii
03.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cel mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile, germanul Michael Schumacher, implineste astazi 50 de ani. Din pacate, la cinci ani de la gravul accident suferit la schi, in statiunea Meribel din Alpii francezi, in urma caruia a suferit mai multe hemoragii cerebrale, starea sa de sanatate ramane invaluita in mister.

Familia continua sa ii protejeze strict viata privata, iar acum, cu prilejul zilei de nastere, a publicat o declaratie oficiala, pe profilul de Facebook al lui Schumi. “Suntem bucurosi sa celebram a 50-a aniversare a lui Michael si va multumim din inima” – asa isi incepe familia mesajul, adresandu-se fanilor: “Puteti fi siguri ca este pe maini bune si ca facem tot ce este uman posibil ca sa il ajutam”.

Imensul succes inregistrat de Schumacher in Formula 1 este evocat de o serie de initiative ale familiei septuplului campion mondial – o aplicatie de smartphone si o expozitie organizata la Köln, cu o colectie privata formata din amintiri de pe retele sociale. Ambele actiuni sunt cu scop caritativ si se desfasoara sub egida fundatiei Keep Fighting.

La randul sau, Ferrari a anuntat deschiderea unei expozitii dedicate celui mai de succes “Ferrarista” din toate timpurile, Michael Schumacher. Expozitia va fi gazduita de uzina de la Maranello.

Distribuie acest articol!