Porsche a realizat un concept omagial, la jumatate de secol de la aparitia celebrului 917
18.03.2019
        
Distribuie acest articol!   

Porsche a pregatit o surpriza frumoasa fanilor modelului 917, monopost care sarbatoreste in 2019 implinirea a 50 de ani de la momentul lansarii. Constructorul german dezvaluie un concept modern, care evoca faimosul model de curse. Dar pentru ca lucrurile sa fie clare, Porsche preczeaza ca este vorba doar de un concept omagial!

Conceptul va fi expus la Muzeul Porsche de la Stuttgart. El aminteste de originalul 917, prezentat in premiera la Geneva, in 1969. A fost realizat de o echipa restransa de ingineri si designeri, dar Porsche a tinut sa precize ca nu va fi produs, nici macar intr-o editie limitata.

Evident ca, daca acest concept va seduce, ne putem deja imagina ca ar putea exista fani foarte bogati ai marcii, care vor cere Porsche sa realizeze cateva unitati. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla.

Cert este ca la Muzeul Porsche va fi organizata o expozitie speciala dedicata modelului 917, in perioada 14 mai -15 septembrie 2019, iar cu aceasta ocazie vor fi expuse 10 exemplare ale celebrului model de curse, alaturi de conceptul omagial.

Distribuie acest articol!