Porsche isi pregateste intrarea in Formula E
19.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Porsche se afla in fata unei noi provocari: la finele acestui an isi va face debutul pe taramul sportului cu motor… electric, in Formula E. In pregatirea acestui moment, constructorul german a difuzat un video teaser, sub genericul “Start from zero”.

Reprezentantii Porsche considera acest campionat drept cea mai inovativa serie de motorsport din lume, la momentul actual. Prin urmare, iau intrarea in Formula E ca pe o imensa provocare, menita sa demonstreze competitivitatea team-ului Porsche, chiar si intr-un domeniu complet nou.

Porsche a anuntat deja si linia de piloti cu care ataca Formula E. Primul pilot este elvetianul Neel Jani, care testeaza asiduu, alaturi de echipa, la Weissach. Cel de-al doilea pilot inca nu a fost anuntat, insa Porsche colaboreaza pentru teste cu neo-zeelandezul Brendon Hartley, dublu campion mondial de anduranta, invingator la Le Mans alaturi de Porsche si participant in Formula 1, sezoanele 2017 si 2018.

Revenind la videoclip, veti recunoaste, desigur, decorul catorva scene de interior, care au fost filmate sub rotonda Ateneului Roman.

Distribuie acest articol!