De ce automobilelor Bugatti le lipseste display-ul central de pe bord
13.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

Se pare ca au fost destui cei care s-au intrebat de ce automobilelor Bugatti – ne referim la modelele din zilele noastre, desigur – le lipseste display-ul central de pe bord? O „scapare” pe care unii poate ca au considerat-o de-a dreptul scandaloasa, avand in vedere ca pretul unui Bugatti este de ordinul milioanelor de euro!

Carcotasilor, Bugatti le explica, intr-un comunicat de presa: „Fiecare designer aspira la un habitacu atemporal. Si, totusi, numeroase automobile incearca sa ne impuna tot felul constrangeri. Asta nu se aplica la Bugatti. Automobilele noastre sunt atemporale. Ele nu sunt facute pentru un deceniu, ci pentru un timp mult mai indelungat. Iata de ce Bugatti nu foloseste acest ecran central”.

Asadar, atunci cand se vorbeste despre eleganta, traditie si atemporalitate, decizia Bugatti este de inteles! La viteza cu care evolueaza afisajele digitale, ar fi de-a dreptul ridicol sa conduci un Chiron in valoare de doua milioane de euro, cu un ecran deja invechit dupa doar cativa ani!

Distribuie acest articol!