Women Rally vine in premiera la Timisoara
20.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

A doua etapa a Campionatului National Women Rally 2019 va avea loc la Timisoara, pe 21-23 iunie 2019. Peste 40 de concurente sunt asteptate la start, sa isi testeze limitele la volanul propriilor masini, intr-un cadru sigur si o atmosfera prietenoasa, de neuitat.

Lista de participante are si cateva invitate speciale, una dintre ele fiind gimnasta Catalina Ponor, multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana. Ea va forma un echipaj cu Mihaela Dobranici (Beldie), medic cu specialitatea medicina sportiva, copilot de raliuri si singura femeie care a reprezentat Romania in Campionatul Mondial de Raliuri pana in prezent. In deschiderea traseului, la volanul altei masini puse la dispoziţie de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz se va afla Ramona Rusu, multipla campioana europeana de drift, castigatoare a titlului Queen of Europe 2014.

Spectatorii sunt asteptati sambata, incepand cu ora 10,00, sa le cunoasca pe curajoasele soferite, care se vor alinia in Piata Iancu Huniade, pentru startul festiv. De acolo, ele se vor indrepta spre Shopping City Timisoara, unde este amenajat traseul de concurs sub forma unei probe superspeciale de raliu. Mansele de concurs vor incepe la ora 11,00, iar concurentele vor fi cronometrate si apoi clasificate in functie de timp si de capacitatea cilindrica a motorului masinii cu care participa.

Tot sambata, incepand cu ora 19,00, va avea loc dineul oficial gazduit de Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz. Concurentele, insotitorii lor si partenerii evenimentului sunt asteptati sa petreaca impreuna o seara eleganta, ce va gravita in jurul pasiunii pentru automobilism si a prieteniilor noi legate in ziua concursului. Pe langa festivitatea de premiere, organizatorii Women Rally au pregatit o serie de surprize si licitatii caritabile ce vor completa evenimentul sportiv, o prezenta aparte fiind cea a lui Stefan Popa Popa’s, cel mai rapid caricaturist din lume, conform Guiness Book. A doua zi, partenerul evenimentului, Cramele Recas, le-a pregatit participantelor un moment deosebit, cu degustare si masa de pranz.

Sursa: comunicat de presa Casa Auto Timisoara Mercedes-Benz

Distribuie acest articol!