Titi Aur se retrage din Campionatul National de Raliuri
18.07.2019
        
Distribuie acest articol!   

Chiar si numele mari din sport pot avea probleme din cauza sponsorilor! La scurt timp dupa Raliul Perla Harghitei, cel mai titrat pilot roman de raliuri, Titi Aur, se vede nevoit sa traga pe dreapta. Anuntul oficial a fost facut public astazi, pe contul oficial al lui Aur de pe Facebook.

Titi Aur nu renunta complet la competitii, anul acesta. El a precizat ca va lua startul la cursele de coasta de la Sinaia si Poiana Brasov, precum si la doua etape de Super Rally, cele de la Craiova si Bucuresti. Redam mai jos, integral, declaratia lui Aur.

„Ca urmare a retragerii sponsorului prinicipal ma vad nevoit sa pun punct participarii in Campionatul National de Raliuri Dunlop.
Faptul ca nu voi mai lua startul in raliuri, nu inseamna insa ca voi renunta complet la competitii in acest an. Mi-am propus sa iau startul la patru intreceri din calendarul intern care, din punct de vedere sportiv, dar si din punctul de vedere al publicului, reprezinta competitii care nu trebuiesc ratate de catre fanii motorsportului. Este vorba despre doua dintre etapele clasice din Campionatul de Viteza in Coasta, cele de la Sinaia respectiv Poiana Brasov, ultima fiind si runda de final a campionatului. In plus, voi concura si la ultimele doua etape ale Campionatului National de Super Rally organizate de bunul meu prieten Mihai Leu. Etape care se vor desfasura la Craiova si Bucuresti si care reprezinta o excelenta promovare pentru sporturile cu motor.
In curand voi posta poze cu noul design al masinii.
Va multumesc pentru sustinere si va astept in continuare la competitii!”

Distribuie acest articol!