A fost prezentat oficial primul monopost pentru sezonul 2020 din Formula 1: Haas VF-20
07.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Haas VF-20 este prima mașină de Formula 1 prezentată oficial, în perspectiva sezonului 2020. Reamintim, echipa americană se bazează pe serviciile piloților Romain Grosjean și Kevin Magnussen.

Prezentarea oficială a fost prevăzută înițial pentru 19 februarie, ziua în care vor debuta testele private, la Barcelona. Iată însă că primele imagini au fost deja difuzate în avans.

Cum regulamentul nu va suferi modificări majore, VF-20 este o evoluție a modelului de anul trecut, VF-19. Noutăți sunt doar în privința culorilor, cu mai mult negru datorită parteneriatului perfectat încă de anul trecut, cu cei de la Rich Energy. „Sunt încântat să văd culorile mai familiare ale Haas Automation, cu care ne identificăm”, a declarat Gene Haas, proprietarul echipei.

După un sezon 2019 dificil, Haas speră să fie anul acesta o echipă cu ambii piloți clasați constant în top 10. ”Este întotdeauna fascinant să vedem dezvoltarea unui nou monopost de Formula 1, iar VF-20 trebuie să ne îndeplinească așteptările, așa cum din păcate nu a fost cazul cu modelul anterior”, a declarat, la rândul său, Günther Steiner, cel care conduce echipa Haas.

Distribuie acest articol!