Max Verstappen și Alex Albon, la plimbare prin Olanda, cu… monoposturile de Formula 1!
04.05.2020
        
Distribuie acest articol!   

Nu este pentru prima oară când cei Red Bull ne surprind cu un gest trăsnit! După ce i-am văzut testându-și monopostul de Formula 1 pe pârtii de schi sau realizând schimbul de pneuri… în imponderabilitate, acum ne invită la o inedită plimbare prin Olanda. Evident, tot cu monoposturile de F1!

Ghid este Max Verstappel, care îl are alături pe coechipierul său Alex Albon, într-o ”plimbare” până la circuitul Zandvoort. Legendarul templu al motorsportului olandez trebuia să găzduiască în această perioadă Marele Premiu al Olandei, ocazie cu care F1 ar fi trebuit să revină în Țara Lalelelor după o pauză de 35 de ani!

Cum pandemia a ”înghețat” până și Campionatul Mondial de Formula 1 chiar înainte ca acesta să înceapă, trebuie să ne mulțumim cu acest film de consolare.

Așadar, o insolită prezentare a Olandei, o țară al cărei teritoriu se află, în mare parte, sub nivelul mării (de unde și denumirea de ”Țările de Jos”), cu un imens trafic de mărfuri concentrat în portul Rotterdam, cu tradiționalele mori de vânt și cu milioane de biciclete pe străzi.

Țara în care Max se bucură de o imensă popularitate trebuie să își amâne revenirea printre gazdele Marele Circ. Refăcută complet, pista circuitului Zandvoort mare are un pic de așteptat…

Distribuie acest articol!