Accesorii în stil Rolls-Royce: set de bagaje la 30.000 de euro!
09.08.2021
        
Distribuie acest articol!   

Cum se poate accesoria un Rolls-Royce Cullinan? Cu o nouă linie de bagaje. La un preț pe măsură!

Pentru cineva care a cumpărat un SUV Rolls-Royce Cullinan cu câteva sute de mii de euro, cu siguranță că va conta foarte mult să nu îl ”murdărească” cu orice fel de bagaje! Iar produsele unor braduri precum Vuitton sau Hermes s-ar putea să nu răspundă întru totul așteptărilor.

Iată de ce designerii de la Rolls-Royce s-au pus pe treabă si au creat un set gândit special să însoțească modelul Cullinan. Recent lansată, linia Black Badge se potrivește cu reputația mărcii inclusiv în privința prețului, de 30.000 de euro!

 În acest preț (22.075 de lire sterline, fără taxe) este inclus un set de cinci bagaje. Printre acestea, o geantă de mână Weekend 24h (mică), una Weekend 48h (mare), o servietă și o geantă de călătorie.

Setul este inspirat din seria specială Black Badge. Mai mult, materialele sunt preluate direct de la Cullinan Black: cea mai bună piele a firmei, plasă tehnică, toate cusute manual. De asemenea, sunt disponibile diferite culori pentru unul dintre cele mai exclusiviste SUV-uri.

Și atenție, prețul de circa 30.000 de euro este cel de plecare! Rolls-Royce nu specifică cât de mult poate crește, însă ne imaginăm că posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Dacă buzunarul permite!

Distribuie acest articol!