Charles Leclerc a rămas fără un ceas în valoare de circa 300.000 de euro, în timp ce dădea autografe
21.04.2022
        
Distribuie acest articol!   

Ghinion mare pentru liderul la zi din Formula 1, pilotul Charles Leclerc! La începutul săptămânii, acestuia i-a fost subtilizat un ceas în valoare de circa 300.000 de euro.

Furtul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 22,00, pe când pilotul Ferrari se deplasa pe o stradă neiluminată din cartierul Darsena, în orașul balnear Viareggio din Toscana. Leclerc era însoțit de prieteni și membri ai staff-ului să, inclusiv antrenorul său personal.

Vedeta a fost abordată de fani, care i-au solicitat autografe și selfie-uri. A fost momentul în care s-a produs jaful – unul discret, la adăpostul întunericului și favorizat de aglomerația produsă de apariția lui Leclerc.

Cineva din grupul fanilor ar fi profitat de situație pentru a-i fura pur și simplu ceasul pe care îl purta la încheietura mâinii!

Ghinion imens pentru monegasc, pentru că este vorba de un model Richard Mille RM67, în ediție specială ”Leclerc”. Valoare unei astfel de bijuterii este estimată la circa 320.000 de dolari (aproape 300.000 de euro), însă a fost evaluat și la peste un milion de euro, în cazul unor licitații.

„Via Salvatori este complet în întuneric. Au trecut luni de când am raportat asta. Ei bine, aseară pe Via Salvatori am fost jefuiți. Aveți de gând să reparați în curând iluminatul stradal?”, a scris indignat Andrea Ferrari, antrenorul lui Leclerc, pe Instagram.

Poliția locală a deschis o anchetă, în urma primirii unei plângeri.

Richard Mille este sponsorul echipei Ferrari, însă are o colaborare specială și cu Leclerc, pe care îl susține încă de când era junior.

Distribuie acest articol!