Timișoara Auto Expo are loc în acest weekend, în parcarea Shopping City
03.06.2022
        
Distribuie acest articol!   

Amatorilor de automobile din capitala Banatului li s-a pregătit o surpriză cât se poate de plăcută, la acest sfârșit de săptămână: Timișoara Auto Expo. Evenimentul are loc de vineri până duminică și este găzduit de Shopping City Timișoara.

Pe suprafețe ample, în parcarea complexului comercial aflat în partea de sud a urbei de pe Bega, câțiva dintre cei mai importanți distributiroi auto din regiune prezintă ultimele noutăți din showroom-uri. De asemenea, celor interesați li se oferă posibilitatea de drive teste cu numeroase modele.

Cinci reprezentanțe auto au adus în standuri nu mai puțin de 11 branduri auto. Silver Motors expune modele Alfa Romeo, Fiat, Kia, Jeep, Dodge și RAM, Auto Schunn a venit cu Mercedes-Benz, Mega Group cu Peugeot, New Wavemotors cu Toyota și Lexus, iar Todoruț Internațional expune Volvo.

Timișoara Auto Expo se vrea a fi cel mai mare târg de autovehicule noi din vestul României. Expozanții își așteaptă vizitatorii, pe parcursul celor trei zile de târg, cu informații despre noile modele, inovații și oferte atractive.

Sunt expuse automobile de oraș, mini, compacte, familiale, de lux, sport și SUV-uri.

Standurile sunt pline de noutăți de ultimă oră, cele mai evoluate modele hibrid Toyota și Lexus sau Kia EV6, declarată Mașina Anului 2022 în Europa, fiind doar câteva dintre atracții.

Distribuie acest articol!