Istoria Formulei 1 va fi prezentată pentru prima oară într-o expoziție oficială, găzduită temporar de Madrid
18.11.2022
        
Distribuie acest articol!   

Fani ai Formulei 1, pregătiți-vă de un eveniment de zile mari! Pentru prima oară, istoria Marelui Circ va fi reflectată într-o expoziție, organizată chiar de către protagoniștii celebrei competiții, cu girul oficialilor F1.

Intitulat F1 Exhibition, evenimentul va fi găzduit de capitala Spaniei, Madrid, în perioada 24 martie – 16 iulie 2023, la complextul expozițional IFEMA, recent restaurat.

Se anunță un eveniment de mari dimensiuni, în cadrul căruia vor fi reunite numeroase și foarte diverse artefacte legate de F1. De altfel, expoziția este posibilă datorită contribuțiilor din partea echipelor, experților și personalităților cele mai cunoscute din acest campionat.

Produsă în parteneriat cu Round Room Live, expoziția va fi găzduită de șase hale. Acestea vor fi amenajate în  colaborare cu nume mari din domeniu și vor beneficia de elemente de design îndrăznețe și tehnologie modernă, interactivă.

Expoziția este concepută astfel încât vizita să dureze în medie 90 de minute, timp în care designul audiovizual spectaculos, cu filme și imagini rare, să se îmbine armonios cu exponate tehnice și educaționale, piese sculpturale și mașini emblematice din istoria Formulei 1.

Mai multe detalii, pe pagina web oficială F1 Exhibition – CLICK AICI.

„Deschiderea acestei expoziții marchează un moment important în istoria Formulei 1. Pe măsură ce campionatul continuă să se dezvolte într-un ritm exponențial, este vital ca fanii noștri să rămână în fruntea tuturor lucrurilor. Lansarea acestei expoziții internaționale permite mai multor fani să se îndrăgostească de F1, oferindu-ne în același timp platforma perfectă pentru a onora istoria incredibilă a acestui sport.”

Stefano Domenicali, CEO Formula 1

Distribuie acest articol!