Salonul Auto București & Accesorii - ediția 2024 își deschide porțile la Romexo
29.09.2024
        
Distribuie acest articol!   

Între 1 și 6 octombrie 2024, la Romexpo, în Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă, va avea loc cel mai important eveniment expozițional auto din România, Salonul Auto București & Accesorii.

SAB & Accesorii oferă o experiență unică pasionaților de automobile și profesioniștilor din domeniu. Ca în fiecare an, aici se regăsesc tendințele pieței auto, iar vizitatorii se pot bucura de activități captivante și interactive care completează perfect atmosfera evenimentului. Deschiderea oficială este programată marți, 1 octombrie, în prezența oficialităților.

Ediția din acest an aduce în prim-plan modele concept, premiere naționale și noutăți ale sezonului 2024-2025, cât și ofertele speciale ale companiilor participante, aparținând brandurilor Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, LeapMotor, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, MG, MINI, Mitsubishi, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota. De asemenea la SAB va fi prezentă compania SUV CARS, importatoare a mărcilor DFSK E5, DFSK Fengon 600, BAIC BJ60 și SWM G03F Tiger. Allview va prezenta noul CityZEN. Maxx Mobility vor fi prezenți cu mărcile Geely și Lynk & Co. Nu în ultimul rând compania AutoVision, va prezenta noul Microlino.

Mobilitatea electrică are și la această ediție a SAB & Accesorii 2024 o prezență accentuată, păstrând astfel trendul de dezvoltare și extindere al acestui segment din ce în ce mai important în industria auto la nivel global. Numeroase companii expozante prezintă vehicule electrice, de la mașini, scutere, până la biciclete electrice, alături de stații de încărcare și tehnologii de ultimă generație, prezentate de numeroase companii expozante de top.

Vor fi expuse și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor, accesoriilor și serviciilor din domeniu, acestea fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 7000 mp. Pasionații moto au ocazia să descopere gama de produse pe două roți oferită de Honda Moto, SUNRA și Automobile Bavaria.

Între 4 și 6 octombrie sunt programate și o serie de competiții pline de adrenalină, cu sute de cai putere la SAB Arena Motorsport, cu drifturi și demonstrații spectaculoase efectuate de cei mai talentați piloți din România. Nu în ultimul rând, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Clubul Automobilelor de Epocă.

În pauza dintre vizionări, vizitatorii sunt așteptați să deguste delicioasele preparate ale bucătăriei stradale din zona SAB Food Arena, puse la dispoziție de cei mai cunoscuți artizani care oferă o experiență gastronomică plină de bucurie de la prima savurare.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.bilet.ro și sunt valabile pentru orice zi de eveniment sau direct de la casele de bilete aflate la intrarea în eveniment pe tot parcursul desfășurării acestuia. Prețul unui bilet este 70 de lei. Accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit (pe baza unui document doveditor). Program: 1 octombrie, orele 12,00-19,00; 2-5 octombrie, orele 10,00-19,00; 6 octombrie, orele 10,00-18,00.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!