VIDEO: Iata noul Mercedes SLK
05.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cu cateva saptamani inainte de lansarea oficiala, un film postat pe internet ne dezvaluie noua generatie Mercedes SLK. Filmul promotional, altfel destul de lung, ne prezinta coupe-ul in toata splendoarea sa, precum si noutatile tehnologice care il insotesc.

Cum era de asteptat, noul SLK preia elemente vizuale existente deja la cateva dintre cele mai noi modele Mercedes, precum CLS sau GLK, si care compun identitatea vizuala de brand. Bineinteles, spectaculosul SLS a influentat puternic aspectul "fratiorului", mai ales la partea frontala si consola centrala.

Printre inovatii se numara sistemul Distronic Plus (tempomat adaptiv cu franare de urgenta), luminile adaptive (comutare automata a fazelor si ajustare in functie de viteza si tipul drumului) directia dinamica, suspensiile adaptive si sistemul de navigatie cu conexiune la internet (care permite, printre altele, cautarea de adrese via web).

Toate motorizarile vor dispune de sistem Stop and Start si pot fi cuplate la noua transmisie automata 7G Tronic. Prezentarea oficiala a noului SLK este asteptata pentru inceputul anului viitor, iar la momentul lansarii se pare ca vor fi disponibile motorizarile pe benzina de 1,8 litri (SLK 250, de 201 CP) si V6 de 3,5 litri (SLK 350, de 301 CP).

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!