MINI Clubman Concept - mai mare ca oricand
27.02.2014
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia editiei 2014 a Salonului Auto de la Geneva, MINI prezinta MINI Clubman Concept, demonstrand o noua filosofie a marcii pentru o categorie superioara de automobile. Mai lung cu 26 de centimetri si mai lat cu doar 17 centimetri fata de actualul MINI Clubman, conceptul este unul sofisticat, atractiv si elegant.

Designul emblematic MINI este completat de detaliile de calitate, spatiul generos pentru dotari functionale si materialele deosebite. Varietatea conceptului de culori si materiale redefineste eleganta contemporana si calitatea superioara din acest segment, in viziunea MINI.

Cele patru usi si cinci locuri ofera o utilitate mare a spatiului, o alternativa viabila pentru stilul de viata activ. Particularitatile clasice ale designului MINI se regasesc in toate detaliile: grila hexagonala a radiatorului, elementele de design laterale (Side Scuttles), montantii de culoare neagra, consolele scurte si farurile/stopurile eliptice.

Masina masoara 4.223 mm lungime, 1.844 mm latime (fara oglinzile retrovizoare) si 1.450 mm inaltime, iar aerodinamica este integrata ca parte esentiala a designului exterior. La interior, designul interpreteaza formele si culorile MINI specifice, o combinatie simpla si eleganta intre calitatea superioara si functionalitate.

Panoul central de instrumente, cu un nou concept al interfetei utilizatorului, creeaza un spatiu de interactiune cu operare tactila si cu functii variabile. Zona de afisare de pe consola centrala se adapteaza in functie de continutul selectat sau de situatia de pe traseu. Trei comutatoare "inteligente" sunt atribuite pentru continutul relevant in functie de selectie sau pentru functiile de condus.

Distribuie acest articol!