Cel mai mare showroom Bentley, deschis in Dubai
29.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

Cel mai mare shoowroom Bentley din lume se inaugureaza in Dubai. Are sase etaje, 75.000 mp si un ecran gigant pe fatada, compus din 160.000 de diode LED. Cu siguranta, intr-un asemenea dealership va fi spatiu suficient cele mai reprezentative versiuni din cele patru familii de modele, cate compun in prezent gama Bentley – Continental, Flying Spur, Mulsanne si Bentayga.

Este, de departe, cel mai incapator showroom Bentley si una dintre cele mai impresionante reprezentante auto din lume. O adevarata opera arhitectonica, “imbracata” intr-un ecran imens, pe care pot rula imagini si filme. Cele sase etaje includ o gradina si un spatiu special VIP. La decorare s-au utilizat materiale similare cu cele folosite la limuzinele Bentley – lemn, piele, crom sau chiar piatra…

Un etaj intreg, denumit Mulliner, este rezervat personalizarilor. Doar mostrarul pentru culorile de caroserie numara peste 100 de nunate! Si apropo de personalizari, la intrare curge o perdea de apa, pe care sunt proiectate mesaje de bun venit personalizate in functie de clientul care intra, recunoscut dupa placutele de inmatriculare ale masinii.

Tot acest efort este de inteles, avand in vedere piata imensa reprezentata de Dubai. Anul trecut, Bentley a vandut 1.274 de unitati in Orientul Mijlociu, adica peste 10% din totalul inmatricularilor sale la nivel mondial, care s-au cifrat la 10.100 de unitati. Spre comparatie, in Europa s-au vandut 1.695 unitati Bentley, dintre care 1.457 in Marea Britanie.

Save

Distribuie acest articol!