Transport Ar, cel mai mare eveniment din vestul tarii dedicat transporturilor
16.05.2017
        
Distribuie acest articol!   

In perioada 9-11 iunie 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad organizeaza Transport-AR, cel mai mare eveniment din vestul tarii dedicat transporturilor.

In cadrul expozitiei vor fi expuse urmatoarele categorii de produse si servicii: camioane, remorci si semiremorci, autoutilitare, microbuze, autocare, autovehicule comerciale, piese de schimb, anvelope, dotari vulcanizari, accesorii auto si tuning, echipamente de service, autoritaţi din domeniul transporturilor si siguranta rutiera. In zona destinata salonului auto vor fi expuse marci de renume, dealerii auto avand ocazia de a prezenta ultimele noutati ale marcilor pe care le reprezinta.

Pana in prezent, la sectiunea camioane, semiremorci si utilitare este confirmata prezenta marcilor: Scania, Daf, Ford, Iveco, Meiller, Krone, Tisvol, Dacia, Opel, Volkswagen, Mercedes-Benz. Iar la sectiunea salon auto, vor fi prezenti dealeri Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.

In ultima zi a evenimentului va avea loc un concurs de indemanare si drift, ajuns deja la editia a 8-a, traditie a Transport-AR care propune un mix de adrenalina, stil si putere.

Targul va oferi in prima zi o conferinta dedicata exclusiv transportatorilor. In 9 iunie, specialistii EULOAD, platforma online dedicata acestui domeniu de activitate, vor sustine o conferinta gratuita sub titlul Radiografia interna a unei firme de transport.

Perioada de inscriere a expozantilor este inca in derulare. Cei interesati pot contacta organizatorii la adresa de e-mail ccia@ccia-arad.ro.                         

Distribuie acest articol!