Viitorul crossover Skoda este anticipat de conceptul Vision X
07.02.2018
        
Distribuie acest articol!   

Versiunea Fabia cu facelift nu va fi singura atractie a standului Skoda, la Salonul de la Geneva, de luna viitoare. O alta noutate anuntata, insa deocamdata cu statut de concept, va fi Vision X, care prefigureaza viitorul crossover urban al producatorului ceh.

Linia de SUV-uri Skoda va numara in curand trei modele, urmand sa fie completata, asadar, de acest crossover, care se va pozitiona inediat sub Karoq, modelul compact care a tocmai a inlocuit vechiul Yeti.

Prezentat la Geneva cu propulsie hibrid, conceptul anunta, de asemenea, iminenta lansare a ofertelor electrificate Skoda. Compania si-a propus ca, pana in 2025, fiecare al patrulea exemplar vandut in lume sa fie hibrid plug-in sau complet electric.

Vision X duce mai departe limbajul de design Skoda, fiind prezentat intr-o nuanta luminoasa FlexGreen, in contrast cu acoperisul gri antracit. Alte atractii din perspectiva designului sunt panoul panoramic din sticla, rotile din aliaj usor cu diametrul de 20 inch, suprafetele clar conturate si pragurile laterale pronuntate.

Interiorul este dominat de un display independent de mari dimensiuni, amplasat pe bord. Serviciile de infotainment si conectivitate pot fi accesate rapid si intuitiv folosind acest ecran color. Datorita efectelor generate de lumina, elementele iluminate din sticla, in combinatie cu ecranul color, creeaza o ambianta aparte.

Distribuie acest articol!