In atentia electromobilisitului bine documentat
01.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

In dorinta de a informa si educa cat mai corect si fara prejudecati despre avantajele si deavantajele actuale ale tractiunii electrice, va semnalam o carte de exceptie scrisa de conf. dr. ing. Paul-Dan Oprisa-Stanescu.

In “Autovehicule electrice, hibride si cu pile de combustie”, autorul sintetizeaza informatii de actualitate necesare intelegerii functionarii automobilelor electrice, aspecte energetice si cele legate de recuperarea energiei de franare.

Daca doriti sa stiti mai multe despre automobile solare, hibride, motoarele electrice de tractiune si sursele de energie la bord, va recomandam cu caldura cartea aparuta in Editura Politehnica Timisoara.

In doar 130 de pagini, autorul sintetizeaza informatii culese din 140 de lucrari, articole si carti listate in bibliografie, care deschid orizontul curiosilor, spre viitorul industriei auto.

Opinia electromobilistului:

Daca nu te-au intimidat prea mult formulele utilizate de autor si ai ajuns la finalul volumului, poti face o recomandare pentru viitoarele lucrari de acest gen?

Ca intotdeauna, va ascultam cu atentie opinia si va multumim pentru colaborare.

db

Distribuie acest articol!