Cum se poate recupera investitia intr-o statie de incarcare
24.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Firma britanica Zap-Map a lansat recent doua aplicatii noi Zap-Home si Zap-Work, care permit proprietarilor de statii de incarcare sa-si ofere serviciile altor electromobilisti.

Conform unui sondaj de opinie lansat de Zap Map, 50% din proprietarii de statii de incarcare instalate acasa sunt dispusi sa le puna la dispozitia altora.

In acest fel, Zap-Home ar putea adauga retelei de incarcre aproximativ 60.000 de puncte suplimentare, cu posibilitatea pentru proprietarii caree isi inregistreaza statiile in retea, sa incaseze o taxa de incarcare, pe care utilizatorii o achita prin PayPal.

Zap-Work functioneaza asemanator si se adreseaza firmelor care au instalate incarcatoare la sediul lor, pe care le ofera de obicei gratuit angajatilor.

Inregistrand statia de incarcare in reteaua Zap-Work, firma poate recupera o parte din investitie incasand o taxa de incarcare pentru utilizatorii straini de firma.

Cele doua retele Zap-Home si Zap-Work adauga oportunitati de incarcare suplimentare, fata de reteaua publica in rapida dezvoltare din Marea Britanie.

Opinia electromobilistului:

Tinand cont de cresterea lenta a retelei de incarcare in Romania, considerati ca aplicatiile de genul Zap-Home si Zap-Work ar fi oportune si la noi?

Ati fi dispus sa oferiti acces altor utilizatori la statia personala de incarcare, in schimbul unei taxe de incarcare?

Va multumim pentru colaborare!

db

Distribuie acest articol!