Tesla Model 3 ajunge in Europa, incepand cu 2019
30.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Daca faceti parte, ca si 24auto.ro, din categoria celor ce asteapta noul Tesla Model 3 in Europa, atunci cateva tweeturi recente, lansate de Elon Musk, ne dau repere aproximative in timp pentru demararea vanzarilor pe batranul continent.

La intrebarea despre stadiul de pregatire pentru Model 3 cu volanul pe dreapta pusa de Electric Vehicle Guy, Elon Musk raspunde: “Model 3 a fost proiectat cu intentia de schimbari minime pentru varianta RHD (right hand drive). De notat simetria stanga/dreapta. LHD (left hand drive) pentru Europa si Asia in prima jumatate a anului viitor. RHD probabil spre mijlocul anului”.

Nu este clar daca Model 3 va fi asamblat tot la Tilburg, Olanda, impreuna cu Model S si X, dar considerand ca prioritatea actuala este constructia fabricii Tesla din Shanghai si extinderea retelei de superchargere, este foarte posibil ca o noua fabrica in Europa mai are de asteptat.

Cu rezerva ca majoritatea termenelor de productie promise pana acum pentru Model 3 au fost depasite cu cel putin o jumatate de an, ne bucuram ca vom putea conduce Model 3 in Europa… candva in 2019!

db

Distribuie acest articol!