ZF Electric Innovation Challenge - un concurs de idei cu premii de 100.000 de euro
15.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Firma ZF (Zahnradfabrik Friedrichshafen) este unul din cei mai mari furnizori globali de piese auto, care si-a cladit renumele si bunastarea cu cutii de viteze, dar a crescut mai recent prin achizitia altor firme, dintre care cele mai cunoscute sunt TRW, SACHS si BOGE.

Convins de faptul ca viitorul va fi electric si autonom, managementul ZF reorienteaza activitatile firmei spre tehnologii si subansamble necesare urmatoarei etape din istoria auto, pentru a evita destinul unor firme ce nu au realizat ca viitorul bate la usa (vezi cazurile Kodak si camerele digitale sau Nokia si aparitia smartphone).

In 19 iunie 2018, ZF organizeaza un eveniment intitulat “Electric Innovation Challenge”, la care puteti participa daca aveti idei bune despre produse utile tranzitiei spre electrificarea parcului auto. Textul invitatiei este AICI.

Juriul, format din reprezentanti ZF – divizia de mobilitate electrica, va alege cele mai inovative idei cu sansa de realizare a prototipurilor in colaborare cu echipa ZF.

Toti castigatorii sunt recompensati cu un premiu de 100.000 de euro si trei luni de suport tehnic pentru realizarea unui produs viabil.

Aveti o idee buna cum se poate miniaturiza un invertor?… Sau cum se poate imbunatati randamentul unui motor electric?… Inscrieti-va pana pe 18 mai la competitia ZF!

Distribuie acest articol!