Elon Musk continua sa cumpere actiuni Tesla
15.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Dupa adunarea generala Tesla, in care propunerea de separare a rolului de presedinte (chairman) si director executiv (CEO), detinute in prezent de Elon Musk, a fost respinsa de actionari, precum dupa si o serie de vesti bune despre cresterea productiei pentru Model 3, viitoarele produse auto si tehnologii legate de energia solara, valoarea actiunilor Tesla a crescut spectaculos.

Seria de vesti proaste si campania sustinuta de denigrare din aceasta primvara par uitate, iar Tesla a devenit din nou una din actiunile cele mai cautate pe bursa NASDAQ, dar in acelasi timp si cele mai speculate, pe Wall Street.

In mijlocul acestei contraversate sarbatori a banilor, Elon Musk a decis sa achizitioneze un nou pachet semnificativ (25 milioane de dolari) de actiuni ale propriei firme, un gest urmarit cu atentie de investitori.

Pentru cei ce cred in viitorul Tesla, reprezinta un semnal pozitiv.

Pentru restul lumii ramane doar un gest publicitar, ce urmeaza sacrificiului “demonstrativ” a 9% din personalul neproductiv de la Tesla, pentru a sublinia noua orientare a firmei spre realizarea unui profit.

Viitorul ne va demonstra cine are dreptate…

db

Distribuie acest articol!