Opinii dupa drive test cu Nissan Leaf la Timisoara
24.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Nissan Romania impreuna cu Auto Europa a organizat 23 si 24 iunie o campanie de promovare a gamei de modele Nissan. Pentru pagina 24auto.ro, sectiunea electromobilitate, a fost o oportunitate de a dialoga cu potentialii clienti, pentru a le afla impresiile, dupa primul contact cu Nissan LEAF, cel mai bine vandut model electric din lume si mai recent si din Europa.

Pentru majoritatea clientilor a fost o prima ocazie de a conduce un automobil electric, Leaf captand interesul unui numar mare de automobilisti sambata, in prima zi a actiunii promotionale. Noi am ales duminica dimineata, la prima ora, si am fost primii dintre cei 47 de clienti plecati in drive test intr-o zi senina, cu temperaturi blande pentru iunie la Timisoara.

Dupa scurte formalitati, o semnatura si completarea unui formular cu datele din permisul de conducere, unul din reprezentantii Auto Europa ne-a luat amabil in primire si ne-a introdus in tainele condusului unei masini electrice.

Profesional si la obiect, Zoli a selectat pentru experienta noastra electrica cele mai economice setari, ca sa beneficiem de franarea regenarativa maxima si sa experimentam conducerea cu o singura pedala, cea de acceleratie. Pentru mine nu era prima experienta cu LEAF, dar pentru pasagerul meu a fost prima si impresiile pozitive au inceput inca din timpul scurtei probe de drum.

Interesul pentru masini electrice nu cunoaste limita de varsta

Liniste, confort, cursivitate si cuplu disponibil la orice turatie, fara schimbari de viteze sau intreruperi ale tractiunii de orice fel… “sanie” cum spunea unul din conducatorii Leaf-ului, aflat la prima “experienta electrica”.

Alte caracterizari auzite de la cei ce au incercat pentru prima oara un automobil electric, acopera spectrul de la “inedit”, pana la “uimitor”, cu o accentuare a avantajelor “pedalei electronice”, ce permite conducerea doar cu acceleratorul, venita din partea unui colaborator Auto Europa, care era obisnuit cu celalalt model electric al aliantei, Renault ZOE.

Fascinatia tehnologiei electrice

Opinia electromobilistului:

Daca ati testat Nissan Leaf, va rugam sa ne impartasiti opinia dumneavoastra.

Va multumim pentru colaborare!

db

Distribuie acest articol!