Noul Nissan Leaf este cel mai bine vandut vehicul electric din Europa
04.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

La un an de la lansarea pe piata din Europa, noul Nissan Leaf este trend setter pentru clientii care doresc sa faca trecerea la vehicule electrice (EV), cu peste 26.000 de unitati livrate. Noua generatie Leaf a depasit vanzarile de EV in Europa in fiecare dintre cele opt luni ale lui 2018, cu o unitate vanduta la fiecare 10 minute, pe batranul continent.

O crestere puternica a vanzarilor pentru noul Leaf a fost inregistrata pe toate pietele europene importante, cum ar fi Austria, Franta, Germania, Olanda, Portugalia si Spania. In Norvegia, modelul Nissan Leaf a crescut in graficele de vanzari, devenind astfel cel mai vandut autoturism in 2018 si depasind toate modelele electrice precum si pe cele cu ardere prin combustie, asemanatoare.

Ca si clientii persoane fizice, companiile adopta la randul lor electrificarea. Mai mult de 8.000 din totalul vehiculelor vandute au fost livrate pentru flotele corporative din intreaga Europa.

Nissan Leaf este disponibil in 51 de piete din intreaga lume si a inregistrat o cerere puternica la nivel mondial. Succesul sau de vanzari, impreuna cu vanzarile de vehicule din generatia anterioara, fac din el liderul global al vehiculelor electrice, cu peste 350.000 de unitati livrate incepand cu 2010. E-NV200, fratele sau electric din gama LCV, cu sapte locuri, se bucura, la randul sau, vanzari importante in intreaga Europa.

Distribuie acest articol!